top of page

Koliko je važno da se napravi kuća u skladu sa potrebama klijenta?

Gotova kuća - ušteda vremena? Ne, to je nemoguce.

     Skoro svi žele brzo da se presele u novu kuću, tako da prvo traže gotovu kuću. Ne pronalazite. Oni odlučuju da je izgrade po standardnom projektu. Oni saznaju da se mnogo nije razmišljalo i uzelo u obzir, a sam projekat nije prilagođen klijentu i zahtevima porodice. Rezultat je nepredviđeni privremeni (i finansijski!) troškovi. Ispostavlja se da je individualni dizajn jedini način da dobijete tačno ono što želite.

 

Dobro isprojektovano - polovina izgradjena

     Kuće su kao odela: standardan projekat je "istrošena" stvar, koja negde pritiska, negde je previše labava, negdje je bez odgovarajućih džepova. Prilagođeno odelo se nalazi kao rukavica - napravljeno je po vašim standardima. Dakle, arhitekta sastavlja nacrt vašeg buduceg objekta, obracajuci paznju na svaki detalj, svaku nijansu, svaki  centimetar.

Tokom 50-tih godina prošlog veka, uobičajeno je bilo da se kuća za sebe gradila  samostalno. Istina, projekti su bili jednostavni u to vreme, a majstori - specijalisti svih zanata. U 21 veku  napravio krenuli smo korak napred: projekti su postali komplikovani, a broj majstora je smanjen. A ako ne koristite usluge profesionalnog konsultanta, možda ćete se suočiti sa nedovršenim objektom. Glavnim objektom u vašem životu.

Dakle, primarni zadatak je detaljan projekat kuće, uzimajući u obzir zahteve porodice i karakteristike lokacije gde se gradi.

 

Do 30% ušteda!

    Pametna osoba štedi dizajniranjem i glup  na  dizajniranju. U praksi ovo znači da glavna ušteda troškova nastupi upravo u fazi rada arhitekte (90% troškova). "Pravi" arhitekt ne uključuje nepotrebne "kvadrate" u plan i stvara energetski efikasnije opcije, uzimajući u obzir lokaciju kuće, pažljivu toplotnu izolaciju i razumnu upotrebu prirodnih izvora energije.

 

Sa HolzHausom se ništa ne bojte!

   Vodimo računa o rešavanju problema u svim fazama projektovanja i izgradnje. Podizanje nove kuće - iako problematičan, ali prijatan proces: rad ide strogo po rasporedu, a svi vaši zahtjevi su ispunjeni.

Vodite sopstveni biznis, dok  vašu kuće  grade  profesionalaci. Ovo je najbolje rešenje.

 

Recite nam o vašem projektu i mi ćemo ga realizovati.

bottom of page